Antal besök sedan 2009.04.01

torsdag 18 juni 2009

Lite nytt & lite gammalt...

Detta hjärta har jag sytt av en gammal linne-servett och broderat lillans namn på:) Kan användas som ett barnvagnshänge eller kanske som en dekoration i barnrummet.
Den turkosa solhatten är i trikå och tyget har jag köpt på en tygaffär i Örebro, vars namn på affären jag för tillfället glömt... Detsamma gäller tyget på kronmössan. De turkosa tygerna är som en fröjd för ögat:)














fredag 12 juni 2009

Nostalgi...

Snacka om nostalgi när den ljuvliga träskon gör comeback! Jag minns somrarna när jag var liten & mormor gled runt i sina högklackade trädojjor & mamma hade hallen full av sina mindre snygga traditionella trä-pjucks:) Å inte tala om träskorna som jag hade & lekte i & som man stukade fötterna i flera gånger om dan:) På den tiden var det inte snack om "fot-riktiga dyra Kavat skor" utan de gick lika bra med ett par hederliga trässkor från Trätoffelfabriken.
Så nu var det då dags igen, ca 25 år senare! Har äntligen bestämt mig! Eller inte... Har iaf beställt de här snygga träskorna från www.tratoffelfabriken.com , de bruna, men vill/ska även ha de vita.. Lider som så många andra kvinnor av beslutsångest! Varför ska det vara så sjukt svårt att bestämma sig?! Hög klack?Eller kanske låg? Vita? Bruna? Svarta? Det är en "världslig sak",som stora dottern A brukar säga:)



Nya tyger

Det har blivit lite nya tyger köpta och av dessa har jag bla sytt denna turkosa mössa är så härligt sommrig! Har även sytt den som solhatt men den har jag tyvärr ingen bild på. Tyget på pläden nedan kommer från Almedahls och den är sommarens favorit! :)






måndag 1 juni 2009

Mors lilla ros...

Denna söta lilla "ros-bakelse" fick jag igår på mors-dag av mina fina döttrar. Den kommer från "Knopp"


N-E i en solhatt som jag sydde igår kväll. Storleken är i minsta laget för henne, men den är sydd åt en lite mindre tjej, så de borde passa henne:)


Lägg till bild