Antal besök sedan 2009.04.01

lördag 27 februari 2010

Loppisfynd blandat med nytt

Hej på er!
Hoppas det är bra med er denna härliga vinter.
Detta inlägg blandar jag lite "hejvilt" med vad som köpts på loppis i helgen, fixats hemma i form av målning & möblering.

De översta bilderna visar mitt dressing-room. Denna del av huset var från början vår balkong, men som nu är en utbyggnad som sitter ihop med vårt sovrum. Takhöjden är ca 3 m på högsta stället & det är verkligen ett härligt litet rum. Spegeln ni kan se skymta, köpte jag på loppis för en spottstyver.
Är inte klar med inredningen i garderoben, men den fungerar ganska bra så det är ingen brådska med resten.

Efter det kan ni se lillans nya köksdel. Hyllan köpte jag även den på loppis idag & målade den vit. 25:- gav jag för den! Till bänken sydde jag ett draperi som fästs med kardborre runtom kanten.

Sist visar jag en gammal spegel vi haft i källaren & som jag nu äntligen målat . Den vet jag ännu inte vart jag ska placera.

Ja det var lite smått & gott ifrån mig. Imorgon kväll när barnen somnat ska jag sy lite som ligger på beställning, för till veckan börjar jag jobba och då blir det full rulle med annat:) Men fortsätta sy det ska jag, så hör bara av er om det är något ni skulle vilja ha.
Trevlig helg!

Kram Åsa

torsdag 18 februari 2010

Fixa & dona

Här hemma är det sjukstuga, så jag har inte haft så jättemycket energi till övers, men lite grann har jag orkat med :) Tänkte jag skulle visa en del av det jag sytt till hemmet. Har blivit nya gardiner till de flesta rummen , vimplar, kuddfodral och lite annat till vänner. Lampan på bilden kommer från Ellos och den tänkte jag ha antingen i N-E´s rum eller kanske i köket. Får se vart den passar bäst, jag flyttar runt alla våra lampor här hemma när jag är i "fixar-tagen" så den kan i stort sett hamna var som helst:)

Väntar nu med spänning på den nya fläkten som vi ska få efter höstens "napp-incident". Det tog oss lite tid att bestämma vilken fläktmodell vi ville ha, men det slutade med denna:

fredag 12 februari 2010

"Hjärtliga" klänningen

Så här inför alla hjärtans dag kan det väl inte passa bättre än att klä sin lilla tös i just Hjärtan!
Klänningen är sydd på beställning, men jag blir sugen på att göra en likadan till min N-E.
Får se om tyget räcker till ännu en klänning.
Ha en härlig Alla Hjärtans Dag & njut av kärleken;)
Kram Åsa

tisdag 9 februari 2010

Toppiga mössan & lite annat...

Hej på er!
Det är inte tätt mellan inläggen numera som ni märker, men det har varit en mycket händelserik start på året med både ledsamma & därefter positiva händelser.
Jag är hemma februari ut med lilla N-E sen är det dags för dagis & jag ska ut i arbetslivet igen. Det ska bli riktigt skoj att få börja jobba och jag är taggad för nya utmaningar. Det kommer så klart också att bli lite tufft att lämna lillskruttan på dagis då vi varit hemma och haft det så mysigt tillsammans i snart 1½ år. Men nyttigt för båda!

Jag har fått beställningar på denna "toppiga" mössmodell och de blev hur söta som helst!
Vill passa på att tacka alla som skriver fina inlägg, skickar mail och för era beställningar! Jag hoppas att jag kommer att hinna med bloggandet & framförallt med att sy en del även när jag börjar arbeta.

Tänkte framöver visa lite bilder från mitt dressing-room som jag nyss har börjat inreda. Måste ta en tur till IKEA snart för att införskaffa smart förvaring. Visar lite bilder på en del av det jag tänkt inreda med.

Spegel med förvaring. I den tänkte jag ha mina smycken och scarfar.


Byrån med spegeln tänkte vi eventuellt ha i sovrummet, den är så fin!


Kram Åsa