Antal besök sedan 2009.04.01

onsdag 18 november 2009

Födelsdagspresenter & lite annat

I helgen fyllde maken år och då hans önskelista var oerhört kort, så fick han lite fint till hemmet som vi alla får nytta av:) Bl a denna fina plåtburk från Bruka design för förvaring av mediciner, inköpt på Presentbutiken i Dgf.
Lyktorna från SIA kommer även dom från Presentbutiken & var precis vad han önskat sig!;)
Griffeltavlan från IB Laursen köpte jag på Lantboden i Bjurtjärn förra helgen & den passade så bra i vår hall, super att skriva ner "kom-ihåg-saker" på!
Hjärtat i stål kommer från TrådSpira Mora & är egentligen en dekoration för trädgården, men så här på vintern passar den utmärkt att pryda vardagsrummet. Den fick vi i gåva av vänner på bröllopsdagen.
Sparkbilen från VILAC är en kommande julklapp till N-E & den är så otroligt fin! Tror att den kommer bli en uppskattad "klapp" då hon älskar att åka runt på sin nuvarande lilla plastbil med Nalle Puh! Vilacen blir en snygg inredningedetalj oxå ju...:)







4 kommentarer:

  1. Jättefina saker:) Hur har lantboden i Bjurtjärn öppet tro och var exakt ligger den??? Är det värt ett besök? Griffeltavlan var ju superfin.

    SvaraRadera
  2. Anna Johansson19 nov. 2009 22:27:00

    Oj så mycket fint!!!! Tuff bil! En sådan står på MIN önskelista till hjärtat här hemma. =)

    SvaraRadera
  3. Hej,
    jag är lite frånvarande från inredning och bloggande numera när jobbet och annat tar så mycket tid. Nu ser jag ju att jag missat en hel del här.
    Kul o få välja e ny fläkt men mindre roligt med allt annat runtomkring med rök o grejer, gud vilken tur att det gick så bra som det gjorde.
    Hi hi fina presenter din man fått och lilla N-E kommer nog bli jätte glad när hon får den bilen, Algot gillar verkligen sin och vi funderar på en tillhörande bensinpump i julklapp till honom. Är ju lite skoj med så snygga leksaker. Anton fick väl en del leksaker nu när han fyllde som pryder hemmet mindre bra men han har ju så kul med sakerna så man får väl ha lite överseende med "lite" stök :)) Fyndade som tur är en fin skänk som rymmer en hel del av hans plastiga leksaker :)

    Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg, hälsa grattis till E från oss.

    Kramar Marie

    SvaraRadera
  4. Hej tjejer!
    Vilacen är bland det snyggaste ileksaksväg jag sett så den blir ju bara såfin här hemma. Finns det bensin pump?? Skoj, då blire kanske en sån oxå!
    Lantboden i Bjurtjärn är definitivt värt ett besök! Så otroligt mysigt & massa fina grejer.
    Åk såhär: sväng av mot Kyrksten, alltså vänster vid korsningen där Alkvetterns Herrgård ligger, kör förbi Kyrksten (på din högra sida) kör några kilometer,vid en skarp kurva ligger ett litet rött hus på högra sida, fortsätt köra några hundra meter till, skylt på vänster sida står det "Lantboden", sväng av där & kör en bit på grusväg så ligger det en liten röd timmrad sommarstuga på din vänstra sida, there it is! :) Är helt värdelös på vägbeskrivning men det var så gott jag kunde:) Lycka till! Kram Åsa

    SvaraRadera